Aktualne novice v povezavi s koronavirusom

POSEBNA OBVESTILA UPRAVE MOSG GLEDE IZVAJANJA UKREPOV V IZREDNIH RAZMERAH

POSEBNA OBVESTILA UPRAVE MOSG GLEDE IZVAJANJA UKREPOV V IZREDNIH RAZMERAH

Mestna občina Slovenj Gradec sporoča občankam in občanom, da so prostori uprave ter ostalih institucij, katerih ustanoviteljica je, do nadaljnjega zaprti za osebne obiske strank in obiskovalcev. Prav tako so javne institucije in zasebni izvajalci pozvani k odpovedi prireditev ter vseh dogodkov, na katerih bi lahko prišlo med obiskovalci do širjenja okužb. Vse občinske službe ter zaposleni v javnih zavodih so na voljo za občane preko telefona ali elektronskih naslovov, delovni čas vseh občinskih institucij pa ostaja nespremenjen. Občane vabimo, da redno preverjajo to spletno stran, za informacije (ob delovnih dnevih med 7. in 18. uro) smo na voljo na telefonski številki 02 881 21 10, sicer pa na elektronskem naslovu krizni@slovenjgradec.si. Odgovorna oseba za krizno komuniciranje je Dušan Stojanovič.

Preberi več...
SEZNAM PONUDNIKOV IN SPLETNIH TRGOVIN S PONUDBO HRANE

SEZNAM PONUDNIKOV IN SPLETNIH TRGOVIN S PONUDBO HRANE

V sodelovanju z našimi službami in JZ Spotur smo pripravili seznam ponudnikov hrane, ki opravljajo storitev dostave na dom ali hrano pripravljajo v svojih lokalih in jo distribuirajo brezstično. V seznamu so telefonske številke, naslovi in spletni naslovi. Prav tako lahko v seznamu najdete tudi spletne trgovine s ponudbo hrane.
Seznam bomo sproti posodabljali

Preberi več...
DODATNI ZAŠČITNI UKREPI JKP KOMUNALA SLOVENJ GRADEC

DODATNI ZAŠČITNI UKREPI JKP KOMUNALA SLOVENJ GRADEC

Poleg obstoječih so na današnjem izrednem kolegiju sprejeli še dodatne ukrepe, kateri so naravnani predvsem za zaščito delavcev. Zavedajmo se, da opravljamo službo s katero oskrbujemo občane z osnovnimi dobrinami, zato bomo vsemi sredstvi, znanjem in priporočili stroke poskušali preprečiti vdor virusa med zaposlene. O dodatnih ukrepih vas bomo sproti obveščali.

Preberi več...
OBVESTILO GLEDE VARSTVA OTROK

OBVESTILO GLEDE VARSTVA OTROK

Posebno obvestilo MOSG glede odpovedi organiziranega varstva otrok v času trajanja izrednih ukrepov
Preberi več...
JAVNI POZIV LASTNIKOM IN VODSTVOM TRGOVSKIH CENTROV IN PRODAJALN,  GOSTINSKIH LOKALOV TER VSEM OSTALIM ZASEBNIKOM

JAVNI POZIV LASTNIKOM IN VODSTVOM TRGOVSKIH CENTROV IN PRODAJALN, GOSTINSKIH LOKALOV TER VSEM OSTALIM ZASEBNIKOM

V duhu preprečevanja in zajezitve širjenja okužbe s SARS-CoV-2 v Mestni občini Slovenj Gradec in širše, v celotni koroški regiji, zaskrbljeni prebivalci, ki nam ni vseeno za svoje someščanke in someščane, pozivamo vodstva trgovskih verig, nakupovalnih centrov, prodajaln, gostinskih lokalov in ostalih gospodarskih subjektov, v katerih se zaradi narave dela upravičeno pričakuje hkratna prisotnost večjega števila oseb, ki bi lahko nevede prenašale virus in tako povzročile porast števila obolelih za boleznijo Covid-19, da z namenom zajezitve širjenja okužb skrajšajo in prilagodijo dnevni delovni čas svojih lokalov ali jih popolnoma zaprejo, predvsem pa da poskrbijo za svoje zaposlene, ki morajo občankam in občanom zagotavljati hrano, dobrine in storitve. 

Preberi več...
12