SL EN DE

Novice

INFORMACIJE V ZVEZI Z DELOVANJEM IZOBRAŽEVALNIH USTANOV

  • 2 februar 2014
  • Število pogledov: 1623

AKTUALNO (5. FEBRUAR 2014):

Mestna občina Slovenj Gradec sporoča občankam in občanom, da se bodo prevozi šoloobveznih otrok od jutri naprej določenih relacijah vendarle izvajali. Starši se lahko z relacijami seznanijo na spletnih straneh šol.

 

VRTEC:
VVZ SLOVENJ GRADEC sporoča, da bodo od jutri dalje normalno odprte vse enote v Mestni občini Slovenj Gradec in občini Mislinja.

ŠOLE:

Štab civilne zaščite obvešča vse starše, da Mestna občina Slovenj Gradec zaradi varnosti otrok odpoveduje vse organizirane prevoze otrok v šolo.
Starše prosimo, da spremljajo spletne strani šole in občine, kjer so bodo obvestila sproti objavljena.

OŠ PODGORJE

Matična osnovna šola Podgorje bo dne 4. 2. 2014 odprta. Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost učiteljev in učencev. Šola sporoča staršem, da predlaga da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

Šmiklavž – pouk se preusmeri v OŠ Podgorje, kjer bodo otroci lahko z učiteljicami nadaljevali s poukom.

Razbor  - pouk odpovedan.

DRUGA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC (matična in podružnica Pameče) -  jutri, v torek, 4.2.2014, bo pouk potekal po ustaljenem urniku oz. bo prilagojen glede na odsotnost učiteljev in učencev. Predlagamo, da do nadaljnjega ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če boste starši ocenili, da vaš otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

TRETJA OSNOVNA ŠOLA – pouk je odpovedan.

OSNOVNA ŠOLA ŠMARTNO bo dne 4. 2. 2014 odprta. Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost, šola predlaga da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

PRVA OSNOVNA ŠOLA. Odprti bosta tako matična šola kot Podružnica Sele. . Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost, šola predlaga da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

GLASBENA ŠOLA SLOVENJ GRADEC

Pouk bo potekal po urniku.

Odnosi z javnostmi MOSG

Fotogalerija

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.