SL EN DE

Novice

PROGRAM PRIREDITEV OB OBČINSKEM PRAZNIKU 2015

  • 9 september 2015
  • Število pogledov: 1626

Spoštovane občanke, cenjeni občani,

Slovenj Gradec praznuje. V letošnjem letu praznovanje prinaša še posebno zadovoljstvo, saj smo namenu predali precej infrastrukture, še posebej pa smo ponosni na dve pomembni pridobitvi na področju družbenih dejavnosti: veseli smo otvoritve novega vrtca v Šmartnem ter otvoritve nove glasbene šole. Praznovanje občinskega praznika, s katerim smo začeli že 21. avgusta, je letos prineslo preko trideset prireditev, v katerih smo se trudili poskrbeti za vse, tako za tiste, ki so se, zabave in glasbe željni udeležili SG Festa 21. in 22. avgusta, kot tudi za tiste, ki so si zaželeli druženja na stojnicah skupaj z našimi vaškimi skupnostmi, za športnike, rekreativce in pohodnike, za rokodelce in obrtnike, ki bodo v našem mestu dobrodošli ob otvoritvi razstave Domače in umetnostne obrti, v četrtek, 17. septembra, nenazadnje pa tudi za tiste, ki radi obiščete mestno jedro ter postanete del utripa, ki ves mesec zaznamuje naš praznik.

Razlog, da smo letos s praznovanjem pričeli prej, je seveda nestanovitno septembrsko vreme ter pomanjkanje dogajanja v drugi polovici meseca avgusta. Zato bomo naše praznovanje sklenili z dejavnostmi, ki nas opozarjajo na naše poslanstvo mesta - glasnika miru: z Mirovniškim festivalom in Festivalom drugačnosti, ki bosta ponovno napolnila naš Trg svobode in Glavni trg v dopoldanskem času, ter s svečano sejo občinskega sveta in podelitvijo občinskih odličij, na kateri se bomo v petek, 18. 9. 2015 ob 19h zvečer v prostorih MKC zahvalili in oddolžili odlikovancem naše Mestne občine.

Srčno upam, da ste si vzeli čas, da ste se čim več prireditev, ki smo vam jih pripravili, že udeležili, do preostanka praznovanja pa upam, da se na kakšni od prihajajočih še srečamo.

Ob občinskem prazniku se vsem, ki soustvarjate utrip in razvoj naše lokalne skupnosti iskreno zahvaljujem, prav vsem občankam in občanom pa ob prazniku iskreno čestitam in se zahvaljujem za razumevanje, sodelovanje in podporo pri naših skupnih naporih, ki jih vlagamo v dobrobit naše celotne mestne občine.

 

S spoštovanjem,

Andrej Čas,
župan.

Fotogalerija

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.