SL EN DE

Novice

PRIREDITVE VAŠKIH IN ČETRTNIH SKUPNOSTI

  • 17 junij 2016
  • Število pogledov: 1682
PRIREDITVE VAŠKIH IN ČETRTNIH SKUPNOSTI
MESTNA OBČINA SLOVENJ GRADEC in ČETRTNE SKUPNOSTI CENTER, POLJE, ŠTIBUH, LEGEN - MESTO in STARI TRG – MESTO vabijo na slovesnost ob prazniku četrtnih skupnosti mesta Slovenj Gradec, ki bo v petek, 24. junija 2016, s pričetkom ob 15.30 uri, ko bo otvoritev obnovljenega dela Muratove ulice in Podgorske ceste, ob 16.00  se bodo udeleženci pomerili v že 4. tradicionalnem tekmovanju v vlečenju vrvi za „pokal Suhodolnice“ (v primeru slabega vremena bo tekmovanje prestavljeno na poznejši termin), ob 18.00  pa bo na športnem igrišču v Starem trgu podelitev priznanj ČS za leto 2016 s kulturnim in zabavnim programom. 
 
 
 
Vaška skupnost Pameče – Troblje vabi k udeležbi na prireditvah, ki jih posvečajo prazniku vaške skupnosti. Podrobnejši program lahko najdete tukaj, posebej pa ste vabljeni k obisku prireditev že ta vikend, med drugim vas vabijo na tradicionalen pohod k Jesenku, prihodnji vikend pa bo bolj zabavno obarvan, saj pripravljajo gasilske in zabavne prireditve, ki bodo organizirane v prireditvenem šotoru v Pamečah. Vljudno vabljeni.
 
 
 
Vaška skupnost in Kulturno društvo Šmiklavž vabita na tradicionalni, 26. grajski piknik, ki bo v nedeljo, 26. junija, ob 14. uri, ob razvalinah gradu Vodriž. V programu, ki se prične ob 14. uri, bodo podelili priznanja vaške skupnosti, ogledali pa si boste tudi predstavo domače gledališke skupine “Čaj za dve” Toneta Partljiča. Ob 16. uri se bo program nadaljeval družabneje, s tradicionalnim pravim grajskim piknikom. Vljudno vabljeni.
 
    
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.