SL EN DE

Novice

GREMO V MESTO - Z nakupom v mestnem jedru Slovenj Gradca do privlačne nagrade!

  • 14 december 2016
  • Število pogledov: 2416

 V mestnem jedru Slovenj Gradca bo v času od 15. do 30. decembra 2016 potekalo nagradno žrebanje za privlačne nagrade. V žrebanju lahko sodelujejo vsi kupci, ki bodo v enem od sodelujočih lokalov v tem času opravili nakup ter izpolnili nagradni kupon. Zaključno žrebanje bo potekalo 30. decembra po 16.00 uri v živo na Koroškem radiu. Dobitniki nagrad bodo obveščeni po e-pošti oziroma po navadni pošti najkasneje do 6.1.2017. Dobitnik glavne nagrade bo obveščen s telefonskim klicem takoj po žrebanju na Koroškem radiu.

GLAVNA NAGRADA: TELEVIZOR PHILIPS 49PFS4131/12 v vrednosti 400 EUR (Trgovina ELMAX Slovenj Gradec)
Poleg glavne nagrade bodo podeljene tudi praktične nagrade, ki jih prispevajo ponudniki iz mestnega jedra Slovenj Gradca.
Nagradne kupone bo možno izpolniti pri naslednjih ponudnikih v mestnem jedru Slovenj Gradca: Royal cafe, Pepita, Ars Cafe, Foto Anka, Cvetličarna Orhideja, Prodajalna Fantazija, Zlatarstvo Pečnik, Trgovina Marjanca, Slaščičarna Šrimpf, Mladinska knjiga, Linea Snella, Black Jack, Urarna Triller, Frizerstvo Maja, Mestna kavarna, Tinefrizer in TIC Slovenj Gradec.

Organizator nagradnega žrebanja: JZ Spotur, Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec. Pravila o izvedbi nagradnega žrebanja so objavljena na spletni strani www.spotur.si, na vpogled so tudi pri posameznih ponudnikih. Medijski pokrovitelj žrebanja je Koroški radio.
Dodatne Informacije so na voljo na tel. 02 88 12 116.

 

Ponudniki iz mestnega jedra Slovenj Gradca posebej vabijo vse obiskovalce na prijetno druženje in nakupovanje pod lučkami v torek, 20. decembra do 22.00 ure, ko se v mestu pričenjajo tudi decembrske praznične prireditve s koncertom skupine Fauš Dur.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.