SL EN DE

Novice

OKROGLA MIZA S PODROČJA PROBLEMATIKE HMELJA

Javnost obveščamo, da Koroški radio Slovenj Gradec organizira okroglo mizo, na kateri bodo strokovni sogovorniki skušali najti odgovore na vprašanja, ki v zadnjih mesecih razburjajo slovenjgraško javnost.

  • 15 april 2018
  • Število pogledov: 2804
OKROGLA MIZA S PODROČJA PROBLEMATIKE HMELJA

Kot je znano, je Mestna občina Slovenj Gradec nameravala pristopiti k organizaciji okrogle mize, na kateri bi sogovorniki pripravili strokovna izhodišča za nadaljevanje dialoga v zvezi z razreševanjem kmetijske problematike, konkretneje problematike pridelave hmelja v našem okolju. Ker pa je interes po organizaciji takšnega omizja izrazil Koroški radio Slovenj Gradec, ki obravnavano problematiko spremlja od samega začetka, smo se strinjali, da organizacijo okrogle mize, izbor sogovornikov ter dejansko izvedbo omizja izvede uredništvo Koroškega radia, točneje kmetijske oddaje Koroškega radia, v kateri so v preteklem obdobju namenili precej programskih vsebin ravno obravnavi problematike hmelja ter drugih poljščin, ki za pridelovanje predvidevajo uporabo fitofarmacevtskih sredstev.

Okrogla miza s sogovorniki bo v četrtek, 19. aprila 2018, ob 18h, v veliki dvorani Mladinskega kulturnega centra na Ozarah. 

Okrogla miza bo posneta in predvajana tudi v programu Koroške regionalne televizije, posnetek pa bo objavljen tudi na Youtube kanalu Mestne občine Slovenj Gradec. K udeležbi na okrogli mizi vabimo tudi zainteresirano javnost.

 

Vabljeni!

 

 

DS

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.