SL EN DE

Novice iz naše občine

»S KOLESOM V MESTO«

Od 1. junija do 22. septembra 2017 ob akciji EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

  • 14 junij 2017
  • Število pogledov: 3881
»S KOLESOM V MESTO«

ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ

 

Zavod Ekopren, zavod za ekologijo in preventivo pred nesrečami, v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec, izvaja promocijo kolesarjenja v mestnem jedru in okolici. S projektom »S KOLESOM V MESTO« vas želimo spodbuditi, da s kolesarjenjem naredite nekaj dobrega za svoje razpoloženje, telesno pripravljenost, za svojo denarnico in seveda za okolje.

 

Vsi kolesarji, ki pridete s kolesom v center mesta, dobite oštevilčen kuponček za popuste pri vstopnih parkirnih kabinah. Kuponček boste lahko unovčili pri ponudnikih, ki sodelujejo v akciji. Letos se je k akciji priključilo kar 42 lokalov in organizacij, ki delujejo v centru mesta. Vsak sodelujoči lokal je označen s plakatom »KOLESARJU PRIJAZEN LOKAL«. S kupončkom lahko koristite popust, obenem pa sodelujete v žrebanju privlačnih nagrad, ki bo v petek, 22. septembra 2017, ob 12. uri ob zaključku akcije ETM (Evropski teden mobilnosti).

Akcija ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ – S KOLESOM V MESTO poteka od 1. junija 2017 do 22. septembra 2017. Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec (www.slovenjgradec.si/Aktualno) in na Facebook strani Gremo v mesto (www.facebook.com/SlovenjGradecGremovMesto).

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.