Novice iz naše občine

»S KOLESOM V MESTO«

Od 1. junija do 22. septembra 2017 ob akciji EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

  • 14 junij 2017
  • Število pogledov: 1089
»S KOLESOM V MESTO«

ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ

 

Zavod Ekopren, zavod za ekologijo in preventivo pred nesrečami, v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec, izvaja promocijo kolesarjenja v mestnem jedru in okolici. S projektom »S KOLESOM V MESTO« vas želimo spodbuditi, da s kolesarjenjem naredite nekaj dobrega za svoje razpoloženje, telesno pripravljenost, za svojo denarnico in seveda za okolje.

 

Vsi kolesarji, ki pridete s kolesom v center mesta, dobite oštevilčen kuponček za popuste pri vstopnih parkirnih kabinah. Kuponček boste lahko unovčili pri ponudnikih, ki sodelujejo v akciji. Letos se je k akciji priključilo kar 42 lokalov in organizacij, ki delujejo v centru mesta. Vsak sodelujoči lokal je označen s plakatom »KOLESARJU PRIJAZEN LOKAL«. S kupončkom lahko koristite popust, obenem pa sodelujete v žrebanju privlačnih nagrad, ki bo v petek, 22. septembra 2017, ob 12. uri ob zaključku akcije ETM (Evropski teden mobilnosti).

Akcija ZDRUŽIMO MOČI, DELIMO SI PREVOZ – S KOLESOM V MESTO poteka od 1. junija 2017 do 22. septembra 2017. Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec (www.slovenjgradec.si/Aktualno) in na Facebook strani Gremo v mesto (www.facebook.com/SlovenjGradecGremovMesto).

Dokumenti za prenos