SL EN DE

Novice iz naše občine

PARADA UČENJA 2018

V imenu MOCIS-a in v lastnem imenu vas in vse vaše zaposlene vljudno vabim na letošnjo Parado Učenja, ki bo na Glavnem trgu in Trgu svobode v Slovenj Gradcu potekala v sredo, 16. maja 2018 med 10. in 13. uro. Rdeča nit letošnje parade je »Učenje za zdravje - aktiviramo in povezujemo vse generacije v skrbi za lastno zdravje in znanje o zdravju«!

  • 7 maj 2018
  • Število pogledov: 4286
PARADA UČENJA 2018

Bogato festivalsko dogajanje s stojnicami, raznolikim odrskim programom, demonstracijami zdravih vadb in predstavitvami dobrih praks zdravega sloga življenja ter spektakularnim skupinskim spustom helijevih balonov s »sporočili zdravja, ljubezni in sreče«. Ambasador letošnje parade učenja je Primož Suhodolčan, osrednja gostja pa vsem poznana najstarejša koroška maratonka, gospa Kazimira Lužnik.

Udeležba na Paradi učenja vam bo prinesla zanimivo medgeneracijsko izkušnjo z demonstracijami zdravih telesnih vadb, ki se jih boste lahko udeležili in hkrati kot javni zavodi ter posamezniki zaposleni v njih naredili korak k izpolnjevanju vaših programov za promocijo zdravja na delovnem mestu. Z udeležbo na Paradi učenja 2018 pa boste prav tako sodelovali pri izpolnjevanju zastavljenih ciljev Mestnega managementa in akcije malih podjetnikov Gremo v mesto, kakor tudi trajne oživitve mestnega jedra.

 

Vseživljenjsko učenje za zdravje!

 

Vljudno vabljeni.

 

Andrej Čas,
župan

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.