SL EN DE

Novice iz naše občine

ZAHVALA OB ZAKLJUČKU PRAZNOVANJA OBČINSKEGA PRAZNIKA

Praznovanje občinskega praznika in zabavno druženje je za nami. Po besedah obiskovalk in obiskovalcev, ste bili povečini navdušeni nad ponudbo in programom.

  • 27 september 2018
  • Število pogledov: 4560
ZAHVALA OB ZAKLJUČKU PRAZNOVANJA OBČINSKEGA PRAZNIKA

Seveda prireditev, kakršna postaja naš tradicionalni SG FEST ne mine brez posebnosti, kot so nastopi glasbenih skupin, množice nastopajočih, ponudnikov gostinskih storitev in seveda množice obiskovalcev, ki ob dvodnevnem obiskovanju mestnega jedra s seboj prineso tudi vrvež, prijeten in sproščujoč nemir ter posledično tudi hrup, s katerim žal zmotijo ustaljen nočni mir prebivalk in prebivalcev Glavnega trga. Prav slednjim se zahvaljujem za razumevanje in opravičujem v imenu vseh tistih, ki so se na Glavnem trgu in Trgu svobode imeli lepo v preteklem vikendu. Morda bo veljalo v prihodnje poiskati alternativo, predvsem v smislu hrupa, ker pa je naše mesto sicer večino večerov mirno in tiho, je SG FEST morda priložnost, da se tudi stanovalke in stanovalci poveselijo z ostalimi, ki jih pot v center zanese z obrobja mesta, pa tudi iz drugih krajev.

Za razumevanje se Vam zahvaljujem, iskrena zahvala pa tudi vsem obiskovalkam in obiskovalcem, sodelujočim v programu, organizatorjem (Javnemu zavodu Spotur) in vsem tistim, ki ste s svojim delom pripomogli, da je bilo praznovanje občinskega praznika tudi prijeten in družaben dogodek.

S spoštovanjem,

Andrej Čas,
župan  

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.