Novice iz naše občine

ŽUPANOVA PRAZNIČNA POSLANICA

Mestna občina Slovenj Gradec praznuje. 19. september je dan, ko nam je pred natanko tridesetimi leti Organizacija združenih narodov podelila naziv "glasnik miru".

  • 19 september 2019
  • Število pogledov: 1198

Spoštovane občanke, cenjeni občani!

Naj se ob letošnjem občinskem prazniku iskreno zahvalim prav vsem, ki po svojih najboljših močeh prispevate, ustvarjate in sooblikujete utrip naše mestne občine in vam ob njem iskreno čestitam. Zahvala velja v prvi vrsti občinskim svetnicam in svetnikom, ki usmerjajo naše napore in aktivnosti. Hvaležen sem javnim zavodom in institucijam, društvom, posameznikom. Posebna zahvala velja tudi vsem zasebnikom, podjetnikom, družbam, ki v naši lokalni skupnosti ponujajo delovno okolje in z njim ekonomsko varnost našim občankam in občanom. Iskreno čestitam tudi vsem preteklim, še posebej pa letošnjim prejemnikom občinskih odličij: s svojim delom in svojimi dosežki ste vzor vsem nam, zato sprejmite zahvalo in poklon lokalne skupnosti tudi danes, ob prejetju priznanj.

Naj vas povabim na skupen zaključek praznovanja, ko bo ESGE Fest prizorišče zabave, glasbe, kulinarike, dobre volje, pozitivnega vzdušja in pripadnosti mestu, ki je s svojimi danostmi tako velikodušno do nas. Mestu, ki nam daje domačnost, varnost, kjer se med seboj poznamo in prijateljujemo ter kjer smo doma ljudje dobre volje in odprtih src.

Za prihodnost Slovenj Gradca se nam ni treba bati. Povezani in pripadni ga lahko naredimo še samo lepšega in boljšega. 

Iskrene čestitke in hvala.


Tilen Klugler,
župan