• Najlepše mestno jedro v Sloveniji

    Kulturno središče, kjer si bogato izročilo preteklosti podaja roko s sodobnim utripom.

  • 100 najbolj trajnostnih destinacij na svetu

    Slovenj Gradec - zelena destinacija

Aktualne novice in obvestila

OTVORITEV JEKLENEGA ŠPORTNEGA POLIGONA SIJ PRI MKC NA OZARAH

V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez, Skupino SIJ, Regijsko pisarno OKS-ZŠZ in Športno zvezo Slovenj Gradec, smo v MOSG postavili jeklen poligon za vadbo na prostem, ki je plod lastne izdelave Skupine SIJ. Podobnih poligonov je v Sloveniji skupno 12, ambasadorka poligona pa je naša šampionka Janja Garnbret.
  • 17 september 2020
  • Število pogledov: 349
OTVORITEV JEKLENEGA ŠPORTNEGA POLIGONA SIJ PRI MKC NA OZARAH

skupina SIJ – Slovenska industrija jekla z različnimi aktivnostmi pod skupnim imenom Jeklena volja v ljudeh prebuja jekleno voljo. Le-ta je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti smo postavili že 12 jeklenih poligonov za vadbo na prostem, ki so plod lastne izdelave Skupine SIJ. Izdelani so iz jekla, najširše uporabljanega materiala na svetu – tudi v športni infrastrukturi. Jekleni poligon smo odprli v četrtek, 17. septembra ob 11. uri.

Dogodek so popestrili mladi športniki iz lokalnega atletskega, plezalnega, ter judo kluba, ki so nam prikazali način pravilne vadbe na novem poligonu. Poleg ambasadorke, Janje Garnbret in njenega trenerja Romana Krajnika so slavnostno otvoritev poligona pospremili tudi podžupanja MO Slovenj Gradec Martina Šisernik, vodja korporativnega komuniciranja Skupine SIJ mag. Sara Wagner, predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec,  prvi podpredsednik OKS mag. Janez Soderžnik, predsednica Športne zveze Slovenj Gradec mag. Mojca Verhovnik, ter vodja regijske pisarne OKS-ZŠZ Slovenj Gradec Rok Konečnik. V glasbenem programu je nastopil kantavtor Adi Smolar.

Županove novice

IZJEMEN USPEH SLOVENJGRAŠKIH JUDOISTOV

IZJEMEN USPEH SLOVENJGRAŠKIH JUDOISTOV

Izjemen športni dosežek so zabeležili judoistke in judoisti našega Judo kluba...

POLAGANJE TEMELJNEGA KAMNA

POLAGANJE TEMELJNEGA KAMNA

V ponedeljek, 21. septembra ob 10.30, je župan MOSG Tilen Klugler skupaj s predstavniki...

OBČINSKI PRAZNIK MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC

OBČINSKI PRAZNIK MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC

Mestna občina Slovenj Gradec občinski praznik praznuje 19. septembra. To je dan, ko smo pred 31...

Ali ste opazili kakšne težave v našem mestu?