SL EN DE

Naročila in objave

JAVNI RAZPIS ZA UPORABO PROSTOROV ZA IZVAJANJE PROGRAMOV IN PROJEKTOV NA LOKACIJI “STARA KOMUNALA”

Predmet razpisa je dodelitev v uporabo prostore na lokaciji »Stara komunala«, Partizanska pot 12, 2380 Slovenj Gradec (pisarna N7, N10 in M3), za izvajanje kulturnih, mladinskih, športnih, humanitarnih, izobraževalnih, družbenih, založniških in socialnih dejavnosti in programov.

  • 5 september 2019
  • Število pogledov: 17665

Prijavitelji so lahko nevladne organizacije, društva in posamezniki s statusom samozaposlenega v kulturi ter socialna podjetja. Samostojni ustvarjalci na področju kulture so tisti, ki so registrirani za opravljanje svoje dejavnosti in so vpisani v Razvid samozaposlenih v kulturi.


Do uporabe prostorov so upravičene pravne in fizične osebe, ki opravljajo dejavnost in so registrirane v Mestni občini Slovenj Gradec (MOSG) ali delujejo v Mestni občini Slovenj Gradec ter so registrirane za opravljanje kulturnih, mladinskih, športnih, humanitarnih, izobraževalnih, družbenih, založniških ali socialnih vsebin.


Ponudba mora biti oddana do 17.9.2019 do 9,00 ure na obrazcih, ki so sestavni del razpisne dokumentacije in mora vsebovati vse obvezne priloge in podatke, določene v razpisni dokumentaciji. Nepravočasno oddanih ponudb komisija ne bo upoštevala.


Več informacij je v prilogah.

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.