SL EN DE

Državne naložbe na področju prometa

INFORMACIJSKA PISARNA 3. RAZVOJNE OSI PONOVNO ODPRTA

V zvezi z informacijsko pisarno za projekt severnega dela tretje razvojne osi, ki je pričela delovati junija lani v prostorih Mestne občine Velenje, vam DARS sporoča, da bo odslej pisarna odprta enkrat mesečno, in sicer vsako PRVO SREDO v mesecu od 13. do 14. ure (v primeru praznika se prestavi na drugo sredo v mesecu).

  • 1 junij 2020
  • Število pogledov: 5453
INFORMACIJSKA PISARNA 3. RAZVOJNE OSI PONOVNO ODPRTA

Družba DARS po preklicu epidemije ponovno odpira vrata informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v Velenju. V pisarni bodo lahko občani Braslovč, Polzele, Slovenj Gradca, Šmartnega ob Paki, Šoštanja in Velenja osebno pridobivali vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

Pisarna bo spet pričela delovati v sredo, 3. junija 2020, ob 13. uri v prostorih Mestne občine Velenje.

Sicer pa bo pisarna odprta vsako prvo sredo v mesecu od 13. do 14. ure (v primeru praznika se prestavi na drugo sredo v mesecu). Z namenom učinkovitejšega in hitrejšega reševanja zadev je zaželeno vnaprejšnje posredovanje vprašanj. Sprejemamo jih na naslovu info@dars.si, vsebujejo pa naj podatke o tangirani parceli (parcelna številka in katastrska občina) ter kratek opis problematike.

Z namenom učinkovitejšega in hitrejšega reševanja zadev je zaželeno vnaprejšnje posredovanje vprašanj na naslov info@dars.si, vsebujejo pa naj podatke o tangirani parceli (parcelna številka in katastrska občina) in kratek opis problematike.

Pisarna je namenjena vsem občanom, ki stanujejo ob načrtovani trasi severnega dela tretje razvojne osi, torej iz občin Braslovče, Polzela, Šmartno ob Paki in Šoštanj ter iz slovenjegraške in velenjske mestne občine ter želijo pridobi informacije v zvezi s postopki in aktivnostmi na tem projektu. Pisarna se nahaja v prostorih Mestne občine Velenje (Titov trg 1, sejna soba v 3. nadstropju).



Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.