Projekti CTN

SKLEP O SOFINANCIRANJU IZGRADNJE URBANEGA PARKA IN BAZENA

SKLEP O SOFINANCIRANJU IZGRADNJE URBANEGA PARKA IN BAZENA

Mestna občina Slovenj Gradec je 24. januarja pridobila sklep o sofinanciranju projekta Sanacija degradiranega območja Mercator – gradnja zimskega bazena in urbanega parka, ki ga je izdalo Ministrstvo za okolje. Glavni cilj projekta sanacije degradiranega območja Mercator je celostna ureditev degradiranega območja v javno površino urbanega parka, ki bo skupaj z novim javnim bazenskim kompleksom (zimski in letni bazen) predstavljala reaktivacijo neizkoriščenega prostora znotraj urbanega območja in tako izboljšala obstoječe stanje.

Preberi več...
POTRJENA PROJEKTA IZGRADNJE BLOKA IN BAZENSKEGA KOMPLEKSA

POTRJENA PROJEKTA IZGRADNJE BLOKA IN BAZENSKEGA KOMPLEKSA

Z veseljem sporočamo občankam in občanom MOSG, da je Služba Vlade RS za razvoj in kohezijsko politiko sporočila, da podpira izgradnjo obeh projektov v MOSG, kar pomeni, da smo uspeli zagotoviti vire financiranja za dva pomembna projekta, ki bosta bistveno izboljšala kakovost bivanja v našem mestu.

Preberi več...
BLOK NEPROFITNIH STANOVANJ

BLOK NEPROFITNIH STANOVANJ

Mestna občina Slovenj Gradec namerava v stanovanjski soseski S8 izgraditi Blok neprofitnih stanovanj Polje. Gre za stanovanjski blok v šestih etažah (garaža +pritličje+4 nadstropja) s 54-imi neprofitnimi stanovanji različnih vrst in velikosti, ki pri razporeditvi, izgradnji in tudi uporabi materialov sledi trenutnim trendom na tem področju. V tem stanovanjskem bloku bodo enosobna stanovanja v velikosti približno 37 m², dvosobna stanovanja v velikosti približno 50 in 48 m², dvoinpolsobna stanovanja v velikosti približno 64 m², trosobna stanovanja v velikosti 66 in 70 m², ter štiri in štiriinpolsobna stanovanja v velikosti približno 80 in 90 m²

Preberi več...
12