Županove novice

Županov sprejem predstavnikov gospodarstva

V sredo, 13.4.2022, je v hotelu Slovenj Gradec po dveh letih premora zaradi vsem znane epidemiološke situacije ponovno potekal tradicionalni županov sprejem predstavnikov gospodarskih družb ter javnih zavodov in podjetij, ki delujejo v naši občini. Župan Tilen Klugler je navzoče pozdravil in v nagovoru predstavil projekte, ki se trenutno izvajajo in nekatere projekte, ki se bodo v bodoče pričeli izvajati. Prav vsem se je lepo zahvalil za sodelovanje in njihov prispevek pri delu in razvoju našega mesta.

 

  • 14 april 2022
  • Število pogledov: 564
Županov sprejem predstavnikov gospodarstva
V sredo, 13.4.2022, je v hotelu Slovenj Gradec po dveh letih premora zaradi vsem znane epidemiološke situacije ponovno potekal tradicionalni županov sprejem predstavnikov gospodarskih družb ter javnih zavodov in podjetij, ki delujejo v naši občini. Župan Tilen Klugler je navzoče pozdravil in v nagovoru predstavil projekte, ki se trenutno izvajajo in nekatere projekte, ki se bodo v bodoče pričeli izvajati. Prav vsem se je lepo zahvalil za sodelovanje in njihov prispevek pri delu in razvoju našega mesta.


Ob tej priložnosti so se izmenjala tudi mnenja o možnostih sodelovanja na področju gospodarskega razvoja in napredka v Mestni občini.

Program so popestrili nastopajoči Glasbene šole Slovenj Gradec.


Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.