SL EN DE

USPEŠNA IZVEDBA DVEH AKCIJ CEPLJENJA NA TERENU

  • 29 julij 2021
  • Število pogledov: 1206

Koordinacijski odbor, ki ga je 15. julija sklical podžupan dr. Peter Pungartnik, je predhodno izoblikoval potrebna logistična in strokovna izhodišča za izvedbo terenskih cepljenj, Zdravstveni dom pa je na lokacije napotil usposobljene strokovne ekipe. Občani so se za cepljenje naročili na telefonski številki 070 529 336, saj je bilo potrebno zagotoviti ustrezne količine izbranih cepiv.

Akcija je v celoti uspela, saj se je za cepljenje odločilo veliko število ljudi, zaradi česar jo bomo v mesecu avgustu in septembru najverjetneje še ponovili, vsekakor pa bomo tedaj mobilne ekipe napotili tudi v mestne četrti, čeprav ima že sedaj mestno prebivalstvo za cepljenje na voljo bistveno več možnosti, lokacij in terminov.

Za izvedbo akcije se Mestna občina Slovenj Gradec zahvaljuje Zdravstvenemu domu Slovenj Gradec, predsednikom Vaških skupnosti ter vsem strokovnim delavcem in prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi. Zahvaljujemo pa se tudi vsem občankam in občanom, ki so se v skrbi za lastno zdravje in zdravje svojih bližnjih napotili za cepljenje odločili v duhu družbene odgovornosti in želje po zajezitvi epidemije bolezni Covid-19.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.