Aktualne novice v povezavi s koronavirusom

NOVI UKREPI VLADE ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA SARS-Cov-2

NOVI UKREPI VLADE ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA SARS-Cov-2

Vlada RS je na 252. dopisni seji, ki je potekala 13. 8. 2021, izdala devet odlokov v zvezi z zajezitvijo in obvladovanjem epidemije COVID-19. Med drugim za udeležbo na javnih prireditvah in shodih veljajo dokazila o PCT, za javne kulturne prireditve pa se znova uvaja uporaba zaščitnih mask. Prav tako od 22. avgusta dalje, za tranzitni promet ob vstopu v državo, ne bo več veljala izjema brez karantene in PCT.

Preberi več...
CEPLJENJE Z DRUGIM ODMERKOM IN OBISK TERENA

CEPLJENJE Z DRUGIM ODMERKOM IN OBISK TERENA

10. avgusta 2021 vas bo mobilna cepilna enota Zdravstvenega doma Slovenj Gradec ponovno obiskala vrača na teren in zagotovila možnost drugega odmerka cepiva Pfizer, za katere so občani individualno obveščeni.

Preberi več...
USPEŠNA IZVEDBA DVEH AKCIJ CEPLJENJA NA TERENU

USPEŠNA IZVEDBA DVEH AKCIJ CEPLJENJA NA TERENU

Dne 20. in 28. julija 2021 so mobilne ekipe Zdravstvenega doma Slovenj Gradec v dogovoru z vodstvom MOSG in vaškimi skupnostmi izvedle cepljenja na terenu, ki se jih je udeležilo precejšnje število krajank in krajanov ožjih lokalnih skupnosti MOSG. Na tak način smo omogočili cepljenje vsem, ki so se zanj odločili, pa jim je pot do zdravstvenih centrov ali cepilnih točk tako ali drugače otežena. 20. julija je cepljenje potekalo v Pamečah, Podgorju, Šmiklavžu in Razborju ter na Legnu in Selah. 28. julija pa so cepljenja izvedli v Šmartnem, Radušah in Turiški vasi.

Preberi več...
KER ŽELIMO JESEN PRIČAKATI PRIPRAVLJENI

KER ŽELIMO JESEN PRIČAKATI PRIPRAVLJENI

Zoperstavljanje covidu in epidemiji še ni končano. V Mestni občini Slovenj Gradec smo zato v luči približanja in zagotavljanja dostopnosti cepljenja prav vsem občanom v mestu in na podeželju, organizirali sestanek s predsedniki vaških skupnosti in mestnih četrti, na katerem smo se dogovorili, da bomo v sodelovanju z našim Zdravstvenim domom Slovenj Gradec, v lokalnih okoljih omogočili cepljenje vsem, ki so se zanj odločili, pa jim je pot do zdravstvenih centrov ali cepilnih točk otežena.

Preberi več...
DAN  ODPRTIH VRAT -  CEPLJENJE BREZ NAROČANJA

DAN ODPRTIH VRAT - CEPLJENJE BREZ NAROČANJA

Zdravstveni dom Slovenj Gradec vabi na DAN  ODPRTIH VRAT -  CEPLJENJE BREZ NAROČANJA, ki bo potekal v torek 15. junija 2021 od 9. do 18. ure  v kontejnerjih pred  zdravstvenim domom. 

Preberi več...
123456789
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.