Aktualne novice v povezavi s koronavirusom

POVABILO PROSTOVOLJCEM

POVABILO PROSTOVOLJCEM

Med nami je veliko posameznic in posameznikov, ki so bodisi ostareli, šibki, bolni in nemočni ali tako ali drugače ranljivi in izpostavljeni težavam ob pomanjkanju mobilnosti ali sposobnosti samooskrbe. 

Preberi več...
OBVESTILO STARŠEM  OSNOVNOŠOLCEV IN DIJAKOV

OBVESTILO STARŠEM OSNOVNOŠOLCEV IN DIJAKOV

 

Starše obveščamo, da v času epidemije in pouka na daljavo osnovne šole preko šolskih kuhinj nemoteno zagotavljajo prehrano za otroke (tako za tiste, ki so upravičeni do brezplačnega obroka kot tudi za ostale) in omogočajo osebni prevzem obrokov. Vabimo vas, da podrobnosti o prijavi in prevzemu obrokov pridobite s spletnih naslovov šol ali stopite v stik z vodstvom šol ali razredniki svojih otrok.

Preberi več...
SPOROČILO ZA JAVNOST ZMOS

SPOROČILO ZA JAVNOST ZMOS

Župani mestnih občin so na današnji videokonferenčni seji Skupščine ZMOS uskladili enotno ukrepanje v času ponovno razglašene epidemije. Občane pozivajo k doslednemu spoštovanju ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa.

Preberi več...
AKTIVIRANJE OBČINSKEGA ŠTABA CZ

AKTIVIRANJE OBČINSKEGA ŠTABA CZ

V skladu z razglašeno epidemijo in akiviranjem občinskega načrta za zaščito in reševanje v primeru nalezljivih bolezni, je župan Tilen Klugler v ponedeljek, 19. oktobra 2020, sklical sestanek Občinskega štaba CZ, na katerem so občinske službe zastavile izhodišča za opravljanje aktivnosti občinske uprave in služb za zaščito v reševanje v posebnih pogojih. Na sestanku so bile sprejete naslednje odločitve:

Preberi več...
POSLOVANJE MOSG V ČASU EPIDEMIJE

POSLOVANJE MOSG V ČASU EPIDEMIJE

Uprava Mestne občine Slovenj Gradec obvešča stranke, da z datumom razglasitve epidemije spreminja način poslovanja s strankami. Vsi osebni sestanki ali srečanja s strankami se prekličejo, komunikacija pa poteka preko telefona ali elektronske pošte. Delovni čas uprave sicer ostaja nespremenjen. Vloge in obrazci (https://bit.ly/2FGB3sr) bodo obravnavani tekoče, posredovani pa morajo biti na naslov info@slovenjgradec.si ali direktno pristojnemu referentu (ime.priimek@slovenjgradec.si). Za zajezitev širjenja okužb bo na dopisni način organizirana tudi seja Mestnega sveta. Za razumevanje in sodelovanje se vam zahvaljujemo.

Preberi več...
123456789
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.