SL EN DE

Novice

NOVOLETNA POSLANICA ŽUPANA MOSG

Spoštovane občanke, cenjeni občani mestne občine Slovenj Gradec!

  • 21 december 2018
  • Število pogledov: 2283

V času, ko se poslavljamo od preteklega leta in pozdravljamo novo, se radi ozremo nazaj, na prehojeno pot, na cilje, ki smo si jih zastavili in uresničili. Vsako leto je polno izzivov, ki v naša življenja vnašajo izkušnje, nove poglede, znanja in spretnosti. Tudi letošnje je bilo takšno. Za nami so lokalne volitve, v katerih ste mi zaupali da se bomo teh izzivov znali lotiti uspešno in predvsem skupaj. Hvaležen sem, zato se bom vaša pričakovanja trudil tudi upravičiti.

Pri vseh projektih, ki nas čakajo v letu 2019 si želim, da bi jih uspešno, preudarno in zavzeto, tudi z vašo pomočjo, razreševali in se jih lotevali z vso pozornostjo, resnostjo in prepričan sem, da je edino to prava pot k skupnemu uspehu in razvoju.

Vam in vašim najdražjim, pa tudi ostalim, ki jih pot v slovenj Gradec zanese po opravkih, naključno ali na obisk prijateljem, želim uspehov, zdravja, zadovoljstva, topline in prijetnih občutkov v ustvarjalnem in zaupanja vrednem okolju.

Naj praznovanje in prihod novega leta mine v optimističnem pričakovanju ter izpolnitvi vseh želja, posebej tistih skritih, ki nas najbolj razveseljujejo in bogatijo. Spomnimo pa se v teh dneh tudi osamljenih, bolnih, pomoči potrebnih. Naklonimo jim svojo pozornost in skrb v prazničnih dneh, ko je še posebej pomembno, da nismo sami.

Naj novo leto 2019 prinese blagostanje, mir, srečo, razumevanje, strpnost ter povezovanje in sodelovanje na vseh področjih življenja.


Prijetno praznovanje in vse dobro vam želim.


Tilen Klugler,
župan

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.