SL EN DE

Novice

RAZPIS ZA NOVA NEPROFITNA STANOVANJA PREDVIDOMA V MESECU MAJU

Izgradnja bloka neprofitnih stanovanj v soseski Polje se je pričela. Razpis za 54 neprofitnih stanovanj načrtujemo predvidoma v mesecu maju.

  • 13 februar 2020
  • Število pogledov: 3496
RAZPIS ZA NOVA NEPROFITNA STANOVANJA PREDVIDOMA V MESECU MAJU

Občanke in občani ste že lahko opazili, da je izgradnja bloka neprofitnih stanovanj Polje že v polnem zamahu ter v fazi izvedbe gradbenih, obrtnih in inštalacijskih del. Projekt, vreden slabe 4,3 milijona evrov, od katerih bosta 2,67 milijona evrov primaknila Republika Slovenija in Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) v okviru namenskega financiranja celostnih trajnostnih naložb, bo Slovenj Gradec obogatil za 54 novih stanovanj, namenjenih neprofitnemu najemu. Razpis za neprofitna najemna stanovanja bo oblikovan skladno s Stanovanjskim zakonom in Pravilnikom o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem. Predmet razpisa bo novih 54 stanovanj v bloku, ki ga trenutno gradimo, razpis in vloga pa bosta objavljena na spletni strani MOSG predvidoma v mesecu maju 2020.

Zavedamo se, da trenutna dela motijo vsakdanji mir okoliških prebivalcev, za kar se seveda opravičujemo, tovrstne investicije pa so za celotno lokalno skupnost velika pridobitev, zaradi česar bomo hvaležni razumevanja in kančka potrpljenja v letu 2020.

 

DS

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.