SL EN DE

Novice

PREDSEDNIK REPUBLIKE SLOVENIJE BORUT PAHOR OBISKAL SLOVENJ GRADEC

  • 15 marec 2021
  • Število pogledov: 5217
PREDSEDNIK REPUBLIKE SLOVENIJE BORUT PAHOR OBISKAL SLOVENJ GRADEC

Na delovnem sestanku, ki je potekal v sejni sobi MOSG, ga je sprejel župan Tilen Klugler, ki se je zbrani sestavi Regijskega štaba CZ zahvalil za dobro sodelovanje v času epidemije, predsedniku Borutu Pahorju pa se je zahvalil za obisk. Kratkim poročilom posameznih služb in institucij je prisluhnil tudi poveljnik CZ RS, Srečko Šestan, sestanek pa je vodil poveljnik regijskega štaba CZ, Alan Matijevič.

Predsednik Pahor si je nato v spremstvu župana ogledal tudi vrtec na Maistrovi, kjer so mu najmlajši priredili topel sprejem, v nadaljevanju obiska pa se je podal skozi sosesko Polje v Dom starostnikov, kjer so ga varovanci prav tako prisrčno sprejeli.

Svoj obisk je zaključil v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, kjer je priredil tudi krajšo novinarsko konferenco, na kateri so poleg predsednika spregovorili tudi župan MOSG, direktor SBSG in poveljnik Regijskega štaba CZ.

Delovni obisk je bil, po besedah udeležencev sestanka, koristen in primeren način izmenjave mnenj ter priložnost, da predsednik prisluhne tudi izkušnjam s terena. Vsem deležnikom se je zahvalil tudi v imenu Republike Slovenije ter izrazil upanje, da se življenja čim prej vrnejo v normalne tokove.


Izjave ob koncu obiska si lahko ogledate na tej povezavi:



DS

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.