SL EN DE

Novice

S KOLESOM V MESTO IN EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

Vsi na kolo za zdravo telo

  • 5 maj 2022
  • Število pogledov: 3916
S KOLESOM V MESTO IN EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

Zavod EKOPREN v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec in z NVO v javnem interesu raum AU izvaja promocijo kolesarjenja že sedmo leto zapovrstjo in sicer z namenom spodbujati trajnostni način življenja, pri čemer se zdaj že tradicionalno povezuje tudi z lastniki lokalov, kar je dobra podlaga tudi za spodbujanje najrazličnejših dejavnosti v našem mestnem jedru.

S projektom “S kolesom v mesto” želimo prebivalce spodbuditi k temu, da s kolesarjenjem naredijo nekaj dobrega za svoje razpoloženje in telesno pripravljenost ter da hkrati prispevajo tudi k živahnejšemu živlljenju v mestu in trgovanju v lokalih. Na osnovi teh prepričanj in želje po povezovanju smo se zdaj že sedmo leto zapovrstjo pridružili mednarodni akciji Evropski teden mobilnosti (ETM).

Večji del aktivnosti, ki bodo potekale od maja do septembra, bomo izvajali v poletnih mesecih, ko je v mestu nekoliko manj dogodkov, zaključni dogodek v sklopu ETM pa bo zdaj že tradicionalno potekal 22. septembra. Vsi sodelujoči kolesarji bodo pri vstopnih parkirnih kabinah v mestu prejeli kupon za sodelovanje pri nagradnih žrebanjih, ki bodo potekale vsako zadnjo sredo v mesecu, veliko nagradno žrebanje pa bo potekalo 22.9.2022, ob zaključku ETM.

Vabljeni vsi, ki si želite sodelovati in si ob tem prislužiti še lepe nagrade.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.