SL EN DE

Županove novice

OTVORITEV PRENOVLJENEGA HIPERMARKETA MERCATOR

Danes, v četrtek, 25. novembra, je župan Tilen Klugler predsedniku uprave družbe Mercator, Tomislavu Čizmiću in vodji slovenjgraškega hipermarketa, Editi Rotovnik, ki poslovalnico vodi vse od njene otvoritve leta 2000, pomagal prerezati trak ob otvoritvi prenovljenih prostorov hipermarketa.

  • 25 november 2021
  • Število pogledov: 2553
OTVORITEV PRENOVLJENEGA HIPERMARKETA MERCATOR

Podobno, kot je to storil Janez Komljanec, prvi župan in častni občan Mestne občine Slovenj Gradec leta 2000, ki je skupaj s tedanjim predsednikom uprave Mercatorja Zoranom Jankovićem pred enaindvajsetimi leti, točneje 9. novembra 2000, prerezal trak ob otvoritvi prvega večjega slovenjgraškega nakupovalnega središča, tedaj šele sedmega Mercatorjevega v Sloveniji, so danes prerezali trak tudi pri vhodu v prenovljen hipermarket, ki na približno 3100 m2 ponuja povečano in izboljšano ponudbo artiklov. 

Vodstvo Mercatorja, ki je župana tudi povabilo na otvoritev, mu je prisluhnilo tudi v nagovoru, v katerem se je zahvalil upravi, ki je zaznala potrebo po prenovi, hkrati pa je izpostavil tudi pomen družbe, ki je tudi eden večjih zaposlovalcev v lokalni skupnosti ter oskrbovalec z nujnimi živili in potrebščinami tudi v času epidemije, ko se morajo ob zaostrenih pogojih prilagajati tudi epidemiološkim ukrepom. 

Župana so popeljali po novih prodajnih prostorih in mu jih razkazali, o bogati ponudbi pa so se lahko prepričali tudi prvi obiskovalci in kupci.

Vodja Mercator hipermarketa Edita Rotovnik je ob tej priložnosti izročila donacijo v znesku 1000 EUR tudi PGD Šmartno pri Slovenj Gradcu, z donacijo pa Mercator izkazuje svojo vpetost v lokalno okolje in družbeno odgovornost do prostovoljskih organizacij, še posebej gasilskih, ki v slehernem trenutku priskočijo na pomoč.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.