SL EN DE

Javna obvestila

JAVNI POZIV PROMOTORJEM K ODDAJI VLOG O ZAINTERESIRANOSTI ZA JAVNO-ZASEBNO PARTNERSTVO

  • 25 februar 2021
  • Število pogledov: 13543

Mestna občina Slovenj Gradec na podlagi 32., 33. in 34. člena Zakona o javno-zasebnem partnerstvu (Uradni list RS, št. 127/06; v nadaljevanju: ZJZP) kot javni partner objavlja predmetni poziv promotorjem, s katerim poziva morebitne promotorje k podaji vlog o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva za projekt »Energetska sanacija 3 objektov Mestne občine Slovenj Gradec (Gosposvetska cesta 4, Športna dvorana in Zdravstveni dom)«.

Gre za poziv po javno-zasebnem partnerstvu za izvedbo projekta »Celovita energetska sanacija 3 objektov Mestne občine Slovenj Gradec (Gosposvetska cesta 4, Športna dvorana in Zdravstveni dom).

Poziv promotorjem na podlagi 32., 33. in 34. člena ZJZP v okviru predhodnega postopka javno-zasebnega partnerstva.

 

V okviru projekta je predvideno javno-zasebno partnerstvo za izvedbo celovite energetske prenove objektov Mestne občine Slovenj Gradec. Projekt (predvidoma) zajema obnovo in sanacijo sledečih objektov:

•             številka stavbe 940, katastrska občina 850 Slovenj Gradec, ki se nahaja na parceli z ID znakom 579/4 (»Gosposvetska cesta 4«);

•             številka stavbe 915, katastrska občina 850 Slovenj Gradec, ki se nahaja na parceli z ID znakom 765/2, 766/2 (Športna dvorana);

•             številka stavbe 933, katastrska občina 850 Slovenj Gradec, ki se nahaja na parceli z ID znakom 840/1, 840/2, 840/3 (Zdravstveni dom).

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.