Projekti širšega območja LAS MDD

Čebela BERE med!

Čebela BERE med!

V okviru 5. Javnega razpisa za podukrep 19.3 »Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine« je bila s strani Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja  odobrena operacija sodelovanja »Čebela BERE med!«, s katero je bila skupaj s partnerskimi LAS uspešna Lokalna akcijska skupna Mislinjske in Dravske doline – pogodbeno partnerstvo, katere vodilni partner je Mestna Občina Slovenj Gradec.
Preberi več...
Naša Drava

Naša Drava

V okviru 5. Javnega razpisa za podukrep 19.3 je bilo s strani Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja odobrenih devet projektov sodelovanja LAS. Med njimi je tudi projekt NAŠA DRAVA, s katerim je bila skupaj s partnerskimi LAS uspešna Lokalna akcijska skupna Mislinjske in Dravske doline – pogodbeno partnerstvo.
Preberi več...
Vaško jedro Šentilj

Vaško jedro Šentilj

Občina Mislinja je na 3. Javni poziv EKSRP za izbor operacij, za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju lokalne akcijske skupine Mislinjske in Dravske doline LAS MDD (2014-2020) prijavila projekt »Vaško jedro Šentilj«. Po potrditvi projekta na ravni LAS MDD je bil le ta poslan v dokončno odobritev na Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja, s strani katere je bila 15. marca 2021 izdana Odločba o pravici do sredstev, ki potrjuje sofinanciranje projekta v višini 94.019,10 €. Nepovratna sofinancirana sredstva bodo zagotovljena iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja, pristojen za izvajanje pomoči iz EKSRP je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP).

Preberi več...
OBNOVA GRAŠČINE KIENHOFEN - UREDITEV VEČNAMENSKE DVORANE

OBNOVA GRAŠČINE KIENHOFEN - UREDITEV VEČNAMENSKE DVORANE

Občina Muta je na 3. Javni poziv EKSRP za izbor operacij, za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju lokalne akcijske skupine Mislinjske in Dravske doline LAS MDD (2014-2020) prijavila projekt »Obnova graščine Kienhofen – ureditev večnamenske dvorane«. Po potrditvi projekta na ravni LAS MDD je bil le ta poslan v dokončno odobritev na Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja, s strani katere je bila 4. marca 2021 izdana Odločba o pravici do sredstev, ki potrjuje sofinanciranje projekta v višini 136.717,98 €. Nepovratna sofinancirana sredstva bodo zagotovljena iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja, pristojen za izvajanje pomoči iz EKSRP je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP).

Preberi več...
STRELSKI KINO

STRELSKI KINO

Lovska družina Libeliče je na 3. Javni poziv EKSRP za izbor operacij, za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju lokalne akcijske skupine Mislinjske in Dravske doline LAS MDD (2014-2020) prijavila projekt »Strelski kino«. Po potrditvi projekta na ravni LAS MDD je bil le ta poslan v dokončno odobritev na Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja, s strani katere je bila 23. februarja 2021 izdana Odločba o pravici do sredstev, ki potrjuje sofinanciranje projekta v višini 4.956,14 €. Nepovratna sofinancirana sredstva bodo zagotovljena iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Organ upravljanja, pristojen za izvajanje pomoči iz EKSRP je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP).

Preberi več...
1234
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.