Projekti širšega območja LAS MDD

UČILNICA V NARAVI V VUZENICI

UČILNICA V NARAVI V VUZENICI

Predmet investicije je postavitev učilnice na prostem in implementacija vsebin za povečanje socialne vključenosti, promocijo aktivnega staranja in zdravja, prenos izkušenj in kompetenc na mlajše generacije – medgeneracijsko sodelovanje. 
Preberi več...
POVEZANI V SKUPNOST

POVEZANI V SKUPNOST

Predmet investicije osnovni koncept projekta je zasnovan tako, da z ozaveščanjem prebivalstva zmanjšamo razlike med ljudmi, ki so zaradi različnih razlogov odrinjeni na rob družbe in ostalim prebivalstvom. 
Preberi več...
POTKA TETE LENE

POTKA TETE LENE

Predmet investicije je vzpostavitev pogojev za boljšo povezavo naravovarstvenih vsebin z novimi turističnimi aktivnostmi. Z izvedeno investicijo v posodobljeno javno razsvetljavo in novo postavljeno urbano opremo se bodo vzpostavili boljši pogoji za spodbujanje večje okoljske učinkovitost lokalnega območja, preko spodbujanja večje energetske učinkovitosti operacije. 
Preberi več...
POSTAVITEV IGRAL ZA MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE - IMD

POSTAVITEV IGRAL ZA MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE - IMD

Predmet investicije v času epidemije korone, ko so bile zaprte šole in tudi telovadnice, se je pokazala pomembnost dostopa zunanjih javnih športnih površin. Za izboljšanje kvalitete zdravja je pomembno, da otrokom omogočimo površine, otroška igrišča, kjer se lahko varno gibljejo in so njim na voljo različna igrala za razvijanje motoričnih spretnosti. 
Preberi več...
Park Vuzenica

Park Vuzenica

Predmet investicije je revitalizacija parka v Vuzenici v neposredni okolici Kulturnega doma, ki bo s tem postal večnamenski prostor za druženje in manjše dogodke, ki bodo prispevali k razvoju turizma, saj je lokacija parka v neposredni bližini reke Drave. 
Preberi več...
12345678
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.