Logotipi praznovanja 750 let Slovenj GradcaSlovenj Gradec v prihajajočem letu praznuje 750-letnico​ podelitve mestnih pravic. Na ta pomemben jubilej želimo opozoriti čim več obiskovalk in obiskovalcev ter vas pritegniti v  ​pestro dogajanje​, ki ga za to posebno priložnost pripravljamo skozi vse leto 2017.

S tem namenom objavljamo grafično predlogo, za katero Vas vabimo, da bi jo v letu 2017 uporabljali na vseh svojih ​tiskovinah, dopisih, vabilih, v e-pošti, na spletni strani, v uporabo pa logotipe lahko prepošljete tudi svojim prijateljem, znancem, sodelavcem ali poslovnim partnerjem iz Slovenj Gradca. Naša želja je, da bi vsa pošta ali e-pošta, poslana iz Slovenj Gradca, bila s pomočjo logotipa hkrati tudi informacija prejemnikom o praznovanju našega jubileja.

​L​ogotip SG 750 let ​je izdelal Sašo Vrabič, prilagamo ga v krivuljah ter  ostalih grafičnih formatih - pdf, eps ter jpg (mail) in png (transparentno ozadje).

Sa sodelovanje in pomoč pri promociji se vam vnaprej najtopleje zahvaljujemo in vas vabimo, da ta častitljiv jubilej našega mesta obeležimo skupaj.

   

Zasnova in oblikovanje logotipa: ​ Sašo ​ Vrabič

Zip datoteka vseh logotipov


750 let Logotipi