SL EN DE

Novice

DENARNA POMOČ OB ROJSTVU OTROKA

Zaradi sprememb zakona o varstvu osebnih podatkov prosimo prosilce za denarno pomoč ob rojstvu otroka, da upoštevajo naslednje informacije:

  • 21 maj 2018
  • Število pogledov: 7349

Mestna občina Slovenj Gradec vsem svojim občankam, ki imajo ob rojstvu otroka skupaj z otrokom prijavljeno stalno bivališče na območju občine, podarja enkratno denarno pomoč v višini 200 EUR. Do enkratne denarne pomoči ob rojstvu otroka je na podlagi Pravilnika o enkratni denarni pomoči za novorojence v Mestni občini Slovenj Gradec (Uradni list RS, št. 53/12, 111/2013 in 9/18)  upravičen eden od staršev ali skrbnik oz. druga oseba, ki skrbi za otroka in ima ob rojstvu otroka skupaj z otrokom prijavljeno stalno bivališče na območju Mestne občine Slovenj Gradec. Enkratna denarna pomoč ob rojstvu otroka je občinska finančna pomoč družini, ki ni obdavčena in od katere se ne plačuje dohodnina.

 

Uveljavljate jo lahko na podlagi podane vloge, katere obrazec je objavljen na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec: http://www.slovenjgradec.si/Za-občana/Vloge-in-obrazci

 

Dodatne informacije lahko pridobite na  tel. št. 02-88-121-25 pri mag. Nataliji Knez, Referat za družbene dejavnosti in splošne zadeve.


Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.