SL EN DE

Novice iz naše občine

ŽUPANOVA PRAZNIČNA POSLANICA

Mestna občina Slovenj Gradec praznuje. 19. september je dan, ko nam je pred natanko tridesetimi leti Organizacija združenih narodov podelila naziv "glasnik miru".

  • 19 september 2019
  • Število pogledov: 2725

Spoštovane občanke, cenjeni občani!

Naj se ob letošnjem občinskem prazniku iskreno zahvalim prav vsem, ki po svojih najboljših močeh prispevate, ustvarjate in sooblikujete utrip naše mestne občine in vam ob njem iskreno čestitam. Zahvala velja v prvi vrsti občinskim svetnicam in svetnikom, ki usmerjajo naše napore in aktivnosti. Hvaležen sem javnim zavodom in institucijam, društvom, posameznikom. Posebna zahvala velja tudi vsem zasebnikom, podjetnikom, družbam, ki v naši lokalni skupnosti ponujajo delovno okolje in z njim ekonomsko varnost našim občankam in občanom. Iskreno čestitam tudi vsem preteklim, še posebej pa letošnjim prejemnikom občinskih odličij: s svojim delom in svojimi dosežki ste vzor vsem nam, zato sprejmite zahvalo in poklon lokalne skupnosti tudi danes, ob prejetju priznanj.

Naj vas povabim na skupen zaključek praznovanja, ko bo ESGE Fest prizorišče zabave, glasbe, kulinarike, dobre volje, pozitivnega vzdušja in pripadnosti mestu, ki je s svojimi danostmi tako velikodušno do nas. Mestu, ki nam daje domačnost, varnost, kjer se med seboj poznamo in prijateljujemo ter kjer smo doma ljudje dobre volje in odprtih src.

Za prihodnost Slovenj Gradca se nam ni treba bati. Povezani in pripadni ga lahko naredimo še samo lepšega in boljšega. 

Iskrene čestitke in hvala.


Tilen Klugler,
župan


Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.