SL EN DE

Novice

IZTEKEL SE BO ROK ZA ODDAJO POBUD ZA NOV OBČINSKI PROSTORSKI NAČRT

  • 17 april 2023
  • Število pogledov: 317
IZTEKEL SE BO ROK ZA ODDAJO POBUD ZA NOV OBČINSKI PROSTORSKI NAČRT

Spoštovane občanke in občani, novembra lani smo na Mestni občini Slovenj Gradec pričeli z zbiranjem pobud za nov občinski prostorski načrt Mestne občine Slovenj Gradec (SD OPN6). Opominjamo vas, da je zadnji rok za oddajo pobud sreda, 3. maj 2023.

Vloga za oddajo pobude s podrobnejšimi navodili je objavljena na spletni strani mestne občine in dosegljiva v vložišču, na sedežu občine. 

V postopek obravnave sprememb in dopolnitev SDOPN6 bomo vključili pobude, podane v roku, in za katere bo vlagatelj plačal upravno takso in takso za obravnavo pobud. Plačilo takse vlagatelju pobude ne zagotavlja spremembe namenske rabe v OPN, ampak je zgolj pogoj za obravnavo pobude.

Vsi lastniki nezazidanih stavbnih zemljišč imajo v zgoraj navedenem terminu tudi možnost za vložitev pobude za vračilo stavbnih zemljišč v nestavbna (kmetijska zemljišča, gozd). Za spremembo v primarno rabo (gozdna, kmetijska, vodna) se taksa ne plača.

Informacije v zvezi s sprejemanjem pobud in predlogov je v razpisanem roku v času uradnih ur možno dobiti v prostorih Mestne občine Slovenj Gradec, Šolska ulica 5, 2380 Slovenj Gradec, na tel. št.: 02 881 21 10 in  02 881 21 08, po elektronski pošti na e-naslovih: gp@slovenjgradec.si ali tilen.tamse @slovenjgradec.si.

https://www.slovenjgradec.si/Domov/ArtMID/439/ArticleID/10498/PODALJ%c5%a0UJEMO-ROK-ZA-ZBIRANJE-POBUD-ZA-NOV-OB%c4%8cINSKI-PROSTORSKI-NA%c4%8cRT

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.