SL EN DE

Novice

STALIŠČA DO PRIPOMB IN PREDLOGOV K DOPOLNJENEMU OSNUTKU OBČINSKEGA PODROBNEGA PROSTORSKEGA NAČRTA ZA INDUSTRIJSKO CONO SEVER (ENOTI UREJANJA PROSTORA SG 48 IN SG 52-DEL)

Identifikacijska številka OPPN v zbirki prostorskih aktov: 3566

  • 14 november 2023
  • Število pogledov: 311
STALIŠČA DO PRIPOMB IN PREDLOGOV K DOPOLNJENEMU OSNUTKU OBČINSKEGA PODROBNEGA PROSTORSKEGA NAČRTA ZA INDUSTRIJSKO CONO SEVER  (ENOTI UREJANJA PROSTORA SG 48 IN SG 52-DEL)

Mestna občina Slovenj Gradec je na podlagi Zakona o urejanju prostora (v nadaljevanju ZUreP-3) (Uradni list RS, št. 199/21) pripravila javno razgrnitev dopolnjenega osnutka Občinskega podrobnega prostorskega načrta za Industrijsko cono Sever (EUP SG-48 in SG-52-del) (v nadaljevanju OPPN). Izdelovalec OPPN je podjetje ZUM d.o.o. Maribor, Grajska ul. 7, 2000 Maribor.

Gradivo dopolnjenega osnutka OPPN je bilo v digitalni obliki objavljeno na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec  od  4. avgusta 2023 do vključno 23. septembra 2023. Javna obravnava je bila dne 5. septembra 2023 ob 15. uri, v sejni sobi Mestne občine Slovenj Gradec, Šolska ulica 5, 2380 Slovenj Gradec.

V času javne razgrnitve dopolnjenega osnutka OPPN je bilo javnosti omogočeno, da poda pripombe in predloge na javno razgrnjen dopolnjen osnutek OPPN. Prejete pripombe in predlogi so bili posredovani izdelovalcu, ki je v sodelovanju z Mestno občino pripravil stališča do pripomb in predlogov z javne razgrnitve.

Stališča je s sklepom št. 350-0034/2023-52 z dne 10. novembra 2023 zavzel župan in so do sprejema prostorskega akta javno objavljena na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.