SL EN DE

Novice

TILEN KLUGLER - NAJ ŽUPAN 2024

Občanke in občani so mu tokrat podelili visoko oceno (4,03), kakršne doslej ni dobil še noben župan mestnih občin.

  • 24 april 2024
  • Število pogledov: 70
TILEN KLUGLER - NAJ ŽUPAN 2024

Po poročanju Nedeljskega dnevnika je župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler že tretjič zapored postal NAJ ŽUPAN 2024 med župani dvanajstih mestnih občin v državi. Občanke in občani so mu tokrat podelili visoko oceno (4,03), kakršne doslej ni dobil še noben župan mestnih občin.

Agencija Ninamedia je raziskavo za Nedeljski dnevnik opravila že šestič. Vzorec po vsej državi je obsegal 16.852 ljudi. Delo županov so ocenjevali z ocenami od ena do pet. Zanimalo jih je zadovoljstvo z delom občinske uprave, ali se razmere v občini spreminjajo na boljše ali slabše, na katerih področjih lahko župana pohvalijo, na katerih ne …

Anketiranci so ga pohvalili zaradi gradnje novih stanovanj, gradnje prizidkov k šolam in športnim objektom ter zaradi splošne urejenosti mesta.

»Vesel sem, da so me občani in občanke v raziskavi Ninamedia za Nedeljski dnevnik pri glasovanju za najboljšega župana mestnih občin znova nagradili in celo bolje kot nazadnje ocenili trud, ki ga vlagam v župansko delo. A pri izpolnjevanju županskega poslanstva so nepogrešljivi moji sodelavci v občinski upravi, oba podžupana, člani mestnega sveta, predsedniki in člani mestnih četrti in vaških skupnosti, direktorji in zaposleni v javnih zavodih in podjetjih, člani številnih društev in organizacij, prostovoljci ter posamezniki, s katerimi skupaj oblikujemo prihodnost in uresničujemo ambiciozne načrte, ki sem si jih zastavil na začetku županskega mandata,« je župan izjavil po objavi rezultatov raziskave.

Slovenjgraški župan Tilen Klugler je premagal ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je na drugem mestu z oceno 3,63, tretji pa je župan Murske Sobote Damjan Anželj z oceno 3,58. Najslabše ocenjeni župan je kranjski Matjaž Rakovec.


Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.