SL EN DE

Novice

WOLT JE NA KOROŠKEM

  • 6 april 2023
  • Število pogledov: 233
WOLT JE NA KOROŠKEM

Tokrat so se Wolta razveselili Slovenjgradčani, ki bodo lahko zdaj enostavno naročali hrano iz restavracij in izdelke iz trgovin. Wolt sicer omogoča dostavo v 30 minutah, uporabniki pa lahko plačajo s spletno kartico ali z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara in sladic bodo uporabniki na Woltu lahko tudi ob nedeljah naročili izdelke iz trgovin. V svoje vrste vabijo vse, ki jih zanima delo dostavljavca.

Priljubljena aplikacija, ki deluje v 23 državah sveta in v 15. mestih v Sloveniji, je že na voljo tudi v Slovenj Gradcu. Uporabniki lahko na aplikaciji v realnem času spremljajo, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor nad svojim naročilom. Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut.

Vsi na novo registrirani uporabniki imajo na voljo ugodnosti, in sicer sedem dni brezplačne dostave, s kodo GRAD15 pa prejmejo 15 evrov dobropisa pri prvih treh nakupih, torej pri vsakem 5 evrov.

Slovenjgradčani lahko naročijo izdelke iz trgovin tudi ob nedeljah

V Slovenj Gradcu je mogoče naročiti več kot 230 različnih jedi iz restavracij. Vse ljubitelje pic, burgerjev in zelenjavnih skled bodo razveseljevale Pizzeria 100/H, Apachi Bar, Pizzeria Fantom in Port Pub. Če boste želeli jedi na žlico in italijanski pridih bo na voljo Hiša Ančka, medtem ko bo s tajsko hrano navduševala restavracija Thai Tai. Na Woltu so na voljo tudi okusne dnevne malice in kosila, ki jih nudijo restavracije Mala Malica, Vila Pohorje in BeetBox.

Sicer bo uporabnikom na voljo več kot 350 izdelkov iz trgovine Usput. Izdelke, ki jih bodo potrebovali, bodo lahko naročali tudi ob nedeljah. Wolt bo ponudbo ves čas nadgrajeval in dopolnjeval.

Wolta so se razveselili tudi ponudniki. Kot pravi Nina, lastnica restavracije Beetbox, bodo z Woltom lahko dosegli potencialne uporabnike, ki njihovih jedi še niso poskusili. Ob tem še dodaja: "Seveda se veselimo tudi, da bomo hrano dostavljali svojim rednim obiskovalcem, ki nas zaradi različnih razlogov ne morejo obiskati, še vedno pa bodo lahko uživali v svojih najljubših jedeh."

V svoje vrste vabijo dostavljavce

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 700 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v 15 mestih po Sloveniji. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt v Slovenj Gradcu trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.