SL EN DE

Župan Tilen KluglerTilen Klugler oktober 2022 (12)

Volivke in volivci ste mi jeseni 2022 zaupali drugi županski mandat. Prvega ocenjujem za zelo uspešnega, saj je mesto zaživelo na vseh področjih. Prepričan sem, da bomo z ekipo poskrbeli še za en dober, razvojno naravnan mandat.  

Želim si, da bo Slovenj Gradec čez štiri leta ena najbolj zaželenih občin za prebivanje, prijazen do vseh generacij, cenovno ugoden za življenje in z veliko možnostmi za kakovostno preživljanje prostega časa.

Smo občina, ki je v zadnjih letih zgradila največ stanovanj. Pa še več jih bo, saj zasebni investitorji že uresničujejo nekatere naložbe, pa tudi mestna občina načrtuje gradnjo novih neprofitnih stanovanj.

Naši otroci obiskujejo lepe in moderne vrtce ter šole, ki jih še širimo in gradimo nove … Bogatejši smo za bazenski kompleks in Park urbanih športov. V mestu gradimo nove kolesarske poti, saj spodbujamo trajnostno mobilnost. V novi podobi je zasijalo tudi mestno jedro, ki ga je Turistična zveza Slovenije že večkrat nagradila.

Slovenj Gradec imam rad. Zato v njem »nadaljujem«, kar sem leta 2018 začel. Skupaj nam bo uspelo.     

Življenjepis

Tilen Klugler se je rodil 2. aprila 1976 v Slovenj Gradcu. Po izobrazbi je diplomirani upravni organizator. Na Mestni občini Slovenj Gradec se je zaposlil leta 2001, kjer je delal do leta 2009, ko je postal direktor občinskega javnega zavoda Spotur. Na lokalnih volitvah je prvič kandidiral za župana leta 2018, ko je v drugem krogu premagal takratnega župana. Je poročen. Oče dveh otrok. Z družino živi na Legnu.

   

Elektronska pošta
Telefon: 02 88 121 19

 


Želite da se župan udeleži vaše prireditve?


Želite prispevek župana v vaši publikaciji?

 

Politika kakovosti

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.