SL EN DE

Javna obvestila

NAMERA ZA SKLENITEV NEPOSREDNE POGODBE ZA PRODAJO NEPREMIČNIN V LASTI MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC - sklop zemljišč ob KOCEROD-u

  • 17 april 2023
  • Število pogledov: 106
NAMERA ZA SKLENITEV NEPOSREDNE POGODBE ZA PRODAJO NEPREMIČNIN V LASTI MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC - sklop zemljišč ob KOCEROD-u

Predmet prodaje je sklop zemljišč v skupni izmeri 746m2, ki ga sestavljata nepremičnini z ID znakom parcela 861 1055/9 – stavbno zemljišče v izmeri 34m2 in parcela 861 1063/10 – stavbno zemljišče v izmeri 712m2. Sklop nepremičnin se nahaja ov objektu družbe KOCEROD d.o.o. Izhodiščna cena znaša 22.305,90 evrov. V ceno ni vključen 2% davek na promet nepremičnin, ki ga plača kupec nepremičnine.

Skladno s  4. alinejo 54. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (ZSPDSLS-1) lahko kot interesenti sodelujejo pravne osebe javnega prava.

Vloga se odda v zaprti ovojnici s pripisom »Ne odpiraj – Vloga za sklenitev neposredne pogodbe, parceli pri KOCEROD-u – 478-0054/2018«. Skrajni rok za oddajo vloge je torek, 9. maja 2023 do 12. ure. Rok prispetja vloge velja tudi za priporočeno pošto (prejemna teorija).

Več informacij v prilogah.

 

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.