SL EN DE

Naročila in objave

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV, KI NISO PREDMETE DRUGIH FINANCIRANJ IZ PRORAČUNA MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC V LETU 2023

  • 14 marec 2023
  • Število pogledov: 359
JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE PROJEKTOV, KI NISO PREDMETE DRUGIH FINANCIRANJ IZ PRORAČUNA MESTNE OBČINE SLOVENJ GRADEC V LETU 2023

Namen razpisa je finančno podpreti projekte pravnih in fizičnih oseb ter društev, klubov in drugih organizacij, ki niso predmet drugih financiranj iz proračuna Mestne občine Slovenj Gradec in pomenijo prispevek k zadovoljevanju javnih potreb ali prepoznavnosti občine, izboljšajo kakovost življenja občanov in dostopnost do različnih dejavnosti.

Sredstva za sofinanciranje izbranih projektov bo Mestna občina Slovenj Gradec zagotovila iz proračunskih sredstev za leto 2023. Razpoložljiva sredstva za leto 2023 znašajo 10.000,00 evrov in so namenjena sofinanciranju izbranih projektov, za njihovo izvajanje v letu 2023, najkasneje do 31. decembra 2023 oziroma do porabe sredstev.

Razpis se prične z dnem objave in se zaključi z dnem 27. oktobrom 2023 oziroma ob porabi sredstev. Prijave morajo biti oddane priporočeno na pošti na naslov Mestna občina Slovenj Gradec, Šolska ulica 5, 2380 Slovenj Gradec.

Več informacij najete v priloženih dokumentih.

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.