SL EN DE

Hiša mojstrovin Perger 1757

Hiša mojstrovin Perger 1757

Obisk edinega evropskega medičarja in svečarja s tradicijo iz leta 1757 sodi med najzanimivejše turistične točke Slovenije in s tem tud mesta Slovenj Gradec, saj se sleherni obiskovalec sreča z več kot dve stoletji in pol staro dediščino medičarske, lectarske in svečarske obrti, ki se vitalno nadaljuje v sedanji čas.

V Slovenj Gradcu deluje edini evropski medičar in svečar s tradicijo iz leta 1757. Vsa znanja in spretnosti se iz roda v rod prenašajo na sedaj že deveto generacijo tega družinskega podjetja.

Z veseljem vas bodo pospremili v svet izdelovanja lectovih srčkov, pravih voščenih sveč, vrhunskih medenjakov in vas ob obisku postregli s prvovrstnimi domačimi bonboni brez konzervansov ter pravo brezalkoholno medico. Seveda tudi medenega žganja in medenega vina nikoli ne zmanjka.

Hiša mojstrovin ponuja tudi pestro paleto najrazličnejših poslovnih, promocijskih in protokolarnih daril, ki so jih v dar dobile številne znane osebnosti iz vsega sveta.

Poleg sodobno oblikovanih izdelkov medičarske in svečarske delavnice Perger 1757 vam ponujamo tudi mojstrovine svetovno priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja ter izdelke mlade generacije slovenskih in tujih nadarjenih oblikovalcev. Naše izdelke so dobile v dar pomembne osebnosti iz gospodarskega, kulturnega, političnega in verskega življenja in še mnogi drugi širom sveta.

Za organizirane skupine je na voljo tudi parkirišče in sicer tako za osebna vozila, kakor tudi za avtobuse.


Informacije

Medeni raj Perger 1757

Glavni trg 34
2380 Slovenj Gradec
Telefon: + 386 2 88 41 496
E- mail: info@perger1757.si

Spletna stran: www.perger1757.si


Fotogalerija

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.