SL EN DE

Zaključena naročila in objave

Filter:

Izberite sklop za filtriranje

  • Expand/Collapse
    • Expand/Collapse

Seznam vseh zaključenih naročil in objav

NOV RAZPIS ZA ODDAJO PRVIH OSKRBOVANIH STANOVANJ V SLOVENJ GRADCU

  • 2 november 2022
  • Število pogledov: 3629
NOV RAZPIS ZA ODDAJO PRVIH OSKRBOVANIH STANOVANJ V SLOVENJ GRADCU

Prosilci za najem morajo izpolnjevati dva pogoja: stari morajo biti nad 65 let ter razpolagati z zdravniškim potrdilom, da so sposobni živeti samostojno. 

Ponudba stanovanj in razpisna dokumentacija je na voljo na spletni povezavi www.oskrbovana.ssrs.si.  Rok za oddajo prijave je 2. 12. 2022, rok za dopolnitev prijave 5. 12. 2022,  izbor najemnikov pa bo predvidoma 22. 12. 2022.

Zainteresirani najemniki si lahko med razpisno dokumentacijo ogledajo slike, opise in komercialne slike stanovanj, ogledi stanovanj pa niso predvideni. Vlogo za najem oskrbovanega stanovanja lahko bodoči najemniki oddajo v elektronski obliki ali v papirni po pošti na naslov Sklada, kamor se lahko starejši obrnejo tudi po pomoč pri izpolnjevanju dokumentacije (telefon 01 47 10 500, elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si) .  

Stanovalcem so na voljo eno- in dvosobna stanovanja. Najemnina za stanovanja, v katerih bo Sklad v celoti opremil kuhinje, bo znašala od 199 do 311 evrov, odvisno od velikosti.  

Republiški Stanovanjski sklad je sicer prvi razpis za oddajo oskrbovanih stanovanj objavil po prevzemu objekta na Celjski cesti, a ga je sredi maja umaknil. Razlog za to je bila pravnomočna odločba o dodelitvi sredstev iz Načrta za okrevanje in odpornost, po kateri je upravičen do povrnitve polovice upravičenih stroškov investicije, to je 1, 2 milijona evrov. Zaradi dodatnih sredstev je Sklad na tokratnem razpisu lahko ponudil neprofitno najemnino in ne stroškovne, kot so sprva načrtovali. 

Vso dokumentacijo za prijavo najdete na spletni strani Republiškega Stanovanjskega sklada, del pa je objavljamo tudi na tem mestu:

Dokumenti za prenos

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.